Capacitatea de încarcare cu borcane:
* borcane 0.314 ml sau 0.370 ml - 80 bucăți
* borcane 0.750 ml - 40 bucăți
* borcane 1 litri - 28 bucăți
* borcane 2 litri - 9 bucăți
* borcane 3 litri - 4 bucăți
Caracteristici tehnice
Înălțimea rezorvorului |
75 cm |
Înălțimea în asamblare |
86 cm |
Diametru rezervor |
32 cm |
Diametru gură încărcare |
17 cm |
Greutate |
12kg |
Volum |
50 litri |
Termometru |
120 °C |
Temperatura de lucru |
110 – 120 °C |
Temeperatura maximă |
125 °C |
Manometru |
6 aTm |
Presiunea de lucru |
3 aTm |
Presiunea maximă de lucru |
6 aTm |
Grosimea peretelui rezervorului |
1.5 mm |
Grosimea fundului/bazei rezervorului |
2 mm |
Grosimea gurii de încărcare și a capacului |
0.6 mm |
Durata de timp necesară până la temperature de lucru |
»90 minute |
De ce să alegeți Magic Kukta?
Manual de utilizare în limba română: Fiecare aparat vine cu un ghid detaliat, care asigură o utilizare simplă și sigură a autoclavului Magic Kukta.
Construcție durabilă: Fabricat din inox alimentar AISI 340, Magic Kukta are o durată de viață de peste 50 de ani, conform specificațiilor producătorului.
Ghid complet pentru sterilizare: Manualul include regimurile de sterilizare pentru diverse produse: gemuri, compoturi, conserve de carne, legume și fructe, zacuscă, bulion etc.
Proiectat special pentru gospodine: Magic Kukta este conceput pentru a facilita sterilizarea produselor preparate acasă.
Fără sterilizare prealabilă a borcanelor: Este suficient să spălați bine borcanele, deoarece sterilizarea este realizată integral de Magic Kukta.
Eficiență crescută: Timpul și costurile pentru pregătirea conservelor sunt considerabil reduse, datorită eliminării etapei de sterilizare separată a borcanelor.
Consum redus de energie: Magic Kukta este eficient energetic, mai ales la procesarea conservelor de carne, unde întregul ciclu de producție durează aproximativ 70 de minute: 30 de minute pentru a atinge temperatura de sterilizare și 40 de minute pentru menținerea acesteia.
Siguranță maximă: Sterilizarea în Magic Kukta elimină bacteriile, virusurile și microorganismele responsabile de fermentarea și alterarea conservelor, prevenind astfel riscul de botulism.
Păstrarea proprietăților produselor: Produsele își mențin integral gustul, aroma și valorile nutriționale.